Персональный форум клуба АНТИГОЛД

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Фільтр на воду

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Яку систему з очищення води найкраще встановити в міській квартирі? Ми купили квартиру в Сумах нещодавно, хочемо відразу фільтр поставити - ремонт зараз робимо, щоб пити очищену воду. Буду вдячний за поради з цього приводу, бо сам не можу вибрати якісний фільтр.

0

2

Це цілком правильно - поставити фільтр на воду на водопровідну систему.
Можу порадити купити фільтр зворотного осмосу від компанії Екософт, він дуже якісний. В мене такий стоїть, вистачає чистої води на всі потреби нашої великої сім'ї.

0

3

4you написал(а):

Це цілком правильно - поставити фільтр на воду на водопровідну систему.
Можу порадити купити фільтр зворотного осмосу від компанії Екософт, він дуже якісний. В мене такий стоїть, вистачає чистої води на всі потреби нашої великої сім'ї.

Дуже дякую за відповідь!
Так - буду вдячний, підкажіть, будь ласка за цій фільтр зворотного осмосу - який купувати, та скільки він коштує. І хто вам встановив цей фільтр. Сам я впораюсь з його встановленням чи ні?
Необхідний інструмент я маю, ось тільки не сантехнік я зовсім за фахом.

0

4

Сам встановив фільтр зворотного осмосу на воду, на кухні під мийкою, це зовсім не важко, є інструкція коли покупаєш фільтр у коробці, там все детально написано куди та як його встановлювати.
А придбав такий фільтр зворотного осмосу в магазині Екософт в Сумах https://ecosoft.ua/ua/sumu/ там дуже класний вибір по фільтрах самої різної модифікації. В мене Екософт Стандарт - зараз ще є знижка -15% на лінійку цих фільтрів. Я ось раджу придбати з мінералізатором, дуже подобається смак такої води. А ще це 6 ступенів очищення, включно зі збагаченням води мінералами, 8 літрів чистої води за годину - для трьох осіб це цілком достатньо. А ще, це єдині українські фільтри, що пройшли сертифікацію в США . Якість говорить сама за себе!
https://i.imgur.com/7BOffJT.png

Отредактировано 4you (2021-05-15 16:09:28)

0

5

Да прост фильтр поставьте по воде и всё.

0

6

Если интересуют фильтры для питьевой воды, то заглянете в каталог вот этого сайта. Рекомендую рассмотреть подробнее проточные фильтры, они  помимо улучшения качества воды, делают ее вкусной и полезной. Основное предназначение проточных фильтров  реализуется сразу же как только Вы открыли кран с водой. Эти фильтры могу пропускать до 6 литров воды в минуту.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz