Персональный форум клуба АНТИГОЛД

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Персональный форум клуба АНТИГОЛД » Просто наша общалка » Як відбувається лазерна корекція зору у Львові?


Як відбувається лазерна корекція зору у Львові?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Друзі, хто з вас мав досвід лазерної корекції зору? Я дуже цікавлюся цією процедурою, тому що хочу собі зробити, але трохи боюся. Чи може хтось розповісти, як саме проходить цей процес? Чи болісно? Чи довго відновлюється зір після операції? Дякую за відгуки!

0

2

Привіт! Я сам проходив лазерну корекцію зору минулого року і дуже задоволений результатом. Процедура дійсно дуже швидка і майже безболісна. Що стосується болю, то він практично відсутній, так як використовується місцева анестезія. Після операції зір відновлюється дуже швидко - вже на наступний день я помітив значні поліпшення зору.

0

3

Під час операції лікар використовує лазерну технологію, яка дозволяє змінити форму рогівки ока і відновити його оптичну силу. Процедура відбувається в спеціалізованому лазерному центрі під контролем кваліфікованого офтальмолога. Після проведення операції пацієнт відчуває невеликий дискомфорт, який зазвичай зникає впродовж кількох годин.

0

4

Лазерна корекція зору у Львові https://visium.com.ua/lviv/ua/uslugi/la … rrektsiya/  - це сучасний метод виправлення рефракційних вад ока, таких як короткозорість, далекозорість та астигматизм. Під час процедури лікар використовує лазерну технологію для модифікації форми рогівки, щоб покращити зорову функцію пацієнта. Зазвичай процедура триває всього кілька хвилин на кожне око і відбувається під місцевою анестезією. Відновлення зору може зайняти кілька днів, проте значні поліпшення можуть спостерігатися вже на наступний день після операції.

https://i.postimg.cc/KYS5PfG5/28-03-2024-233555.jpg

0


Вы здесь » Персональный форум клуба АНТИГОЛД » Просто наша общалка » Як відбувається лазерна корекція зору у Львові?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz