Персональный форум клуба АНТИГОЛД

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Де купити power bank ?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім привіт. Хто може порадити, де краще купити power bank ? В нас дома останнім часом дуже часто виключають світло, і робити крім того, що грати ігри в телефоні, нема що. Але телефон при грі в ігри швидко сідає, і його потрібно заряджати.

0

2

Раніше якось жили і ти спробуй, читай книги, вчасно лягай спати, саме час звикнути до графіку, спостерігай за тваринами, вони тебе більшому навать аніж люди, слідуючи простих правил обійдешся.

0

3

Вам потрібно змінити телефон з обємною батареєю, ну ти зрозумів що я маю на увазі, якщо так хочеться павербанка, перед тобою багато магазинів, обирай те що до вподоби в інтернеті чи в реалі.

0

4

Доброго часу доби. Існує близько ста різних виробників потрібних вам пристроїв, вам всі пропонувати? Або якийсь певний павер банк вас цікавить?
Я наприклад собі купував універсальну мобільну батарею PowerPlant PB - 9700 https://zhuk.ua/universalni-mobilni-batarei/ в даному інтернет магазині. У цього павербанк ємність 20100mah. Це далеко не найвищий показник, який є на сьогоднішній день, але мене і такий пристрій цілком влаштовує. Ну а ви вже самі визначайтесь з вибором.
https://zhuk.ua/content/images/2/117x240l85nn0/universalna-mobilna-batareya-powerplant-pb-9700-20100mah-68800601822829.webp

0

5

Выбирал повербанк от Сяоми, потому что проверенный производитель.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz