Персональный форум клуба АНТИГОЛД

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Низкорослые сорта

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Добрый день, если вам в Украине нужно купить низкорослые сорта то знаю у кого есть качественные семена по довольно приятным ценам. Лично от себя в 2023 году первым делом советую вам заглянуть в интернет магазин https://www.semki-shop.com.ua/ru/nas-nnya/nizkorosl

0

2

Я в пошуках місця, де можна купити найкраще насіння для висадки ліщини. Чи можете ви порадити де, на вашу думку, краще всього замовити насіння цього дерева? Я чув, що на ринку є багато пропозицій, але я хочу вибрати місце з найкращою якістю і великим вибором. Можливо, ви маєте досвід висадки ліщини і можете поділитися цим зі мною.

0

3

Я сам займався висадкою дерев та кущів і можу порекомендувати сайт Аgro-market для замовлення насіння. Цей сайт відомий своєю високою якістю товарів та широким асортиментом, тому і раджу аби у вас також росла ліщина дерево https://agro-market.net/ua/catalog/cat/leshchina/ . На сайті ви знайдете різні сорти та гібриди цього дерева, що відповідають вашим потребам. Крім того, тут можна знайти корисні поради щодо догляду за ліщиною та висадки. Насіння на цьому сайті завжди свіже і добре вибране, тому ви можете бути впевнені в гарному результаті своєї роботи.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz